انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

جنگ اطلاعاتی وارد فاز جدید شد؛ تایوان از چینی‌ها اطلاعات می‌خواهد

 خبرگزاری رویترز گزارش داد: «تایوان و چین مدت‌هاست که از یکدیگر جاسوسی می‌کنند و به‌ویژه تایوان مدعی افزایش تعداد موارد جاسوسی چین است.» 
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 14
کد خبر: ۳۱۰۶۸۰

به گزارش راهبردمعاصر، تایوان در اقدامی جنجال‌برانگیز امروز (یکشنبه) وب‌سایتی را برای تشویق شهروندان چینی به گزارش اطلاعات محرمانه راه‌اندازی کرد.

دولت تایپه در بیانیه‌ای اعلام کرد، این وب‌سایت، کانال امنی را برای تعداد بی‌شماری از افرادی که به ادعای آن «از سیستم چین خسته شده‌اند و خواهان تغییر هستند»، فراهم می‌کند. 
 در همین رابطه خبرگزاری رویترز گزارش داد: «تایوان و چین مدت‌هاست که از یکدیگر جاسوسی می‌کنند و به‌ویژه تایوان مدعی افزایش تعداد موارد جاسوسی چین است.» 
 دفتر امنیت ملی تایوان در وب‌سایت خود مدعی شد که در سال‌های اخیر، اقتصاد چین با مشکلات فزاینده‌ای روبرو بوده است، در حالی که کنترل سیاسی همچنان «سخت» باقی مانده است.

در بیانیه‌ای که این نهاد به زبان‌های چینی و انگلیسی منتشر کرده، ادعا شده است: «این شرایط، همراه با طیف فزاینده‌ای از مشکلات اجتماعی و معیشتی، نارضایتی عمومی را تشدید کرده است. در نتیجه، تعداد بی‌شماری از افراد به سازمان‌های مربوطه در تایوان مراجعه کرده‌اند و مایل به ارائه انواع مختلف اطلاعات هستند.»

وب‌سایت مذکور با یک ویدیوی تبلیغاتی یک دقیقه‌ای باز می‌شود که به گفته این نهاد با هوش مصنوعی تولید شده است و یک کارمند دولت چین را نشان می‌دهد که شاهد بازجویی و برکناری همکارانش از سمت‌هایشان است.

این کارمند دولت که نامش فاش نشده است، با لهجه شمال چین و با زیرنویس‌هایی با حروف ساده شده مورد استفاده در چین ادعا می‌کند: «آه، یک نفر دیگر هم برده شده است. رفقای قدیمی یکی‌یکی و به طرز غیرقابل توضیحی ناپدید می‌شوند!»

ویدئو با خرید یک تلفن همراه توسط این مقام رسمی و تایپ کردن آن با این جمله به پایان می‌رسد: «اکنون زمان تغییر است!»

به گزارش رویترز، این وب‌سایت در چین مسدود شده است، اگرچه بسیاری از چینی‌ها از وی‌پی‌ان برای دسترسی به سایر سایت‌های مسدود شده مانند رسانه‌های اجتماعی غربی و موتورهای جستجو استفاده می‌کنند.

دفتر امنیت ملی تایوان در ادامه تنش‌آفرینی‌های خود، از اتباع چینی در داخل یا خارج از این کشور خواست تا «به طور فعال اطلاعات ارائه دهند و با شجاعت تغییراتی ایجاد کنند.»

این نهاد اعلام کرد که این تاکتیک جدید از آژانس‌هایی در نقاطی مانند ایالات متحده، انگلیس و اراضی اشغالی فلسطین پیروی می‌کند.

رویترز همچنین گزارش داد، چین نیز تاکتیک‌های مشابهی را امتحان کرده است. در سال ۲۰۲۴، چین یک آدرس ایمیل اعلام کرد که در آن مردم می‌توانستند اطلاعات مربوط به جنایات انجام شده توسط «جدایی‌طلبان» تایوان را گزارش دهند. /ایسنا

کلمات کلیدی: تایوان چین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار